HEADER-za-pocetnu

Dobrodošli na internet prezentaciju Udruženja nefrologa Srbije

Dragi posetioci,

predstavljamo Vam internet prezentaciju Udruženja nefrologa Srbije. U cilju efikasnijeg i preglednijeg saopštavanja najnovijih informacija iz oblasti nefrologije, kreirali smo sajt za koji se nadamo da će Vam pomoći da svojim jednostavnim navigacionim sposobnostima i osveženim dizajnom brže, lakše i lepše dođete do najnovijih vesti i događanja u svetu nefrologije.

Ovde možete pronaći sve informacije o predstojećim nefrološkim kongresima, skupovima i kontinuiranim edukacijama pre svega u našoj zemlji ali i inostranstvu tako da možete na vreme isplanirati svoje radne obaveze. Na sajtu ćete moći da pronađete ažurirane adrese i kontakte svih dijaliznih cenatara u Srbiji a bićete informisani i o najnovijim predlozima za promenu standarda lečenja bolesnika na dijalizi. Sva obaveštenja možete dobiti na svoju email adresu ukoliko se prijavite na naš bilten.

Nadamo se da će ovaj sajt zaživeti i postati glavna interaktivna veza između nefrologa u Srbiji.

S poštovanjem,

Predsednik Udruženja nefrologa

Sanja-Simic-Potpis

PRISTUPNICA ZA ČLANSTVO U UDRUŽENJE NEFROLOGA SRBIJE