HEADER-za-pocetnu

 


Добродошли на интернет презентацију Удружења нефролога Србије


Драги посетиоци,

представљамо Вам интернет презентацију Удружења нефролога Србије. У циљу ефикаснијег и прегледнијег саопштавања најновијих информација из области нефрологије, креирали смо сајт за који се надамо да ће Вам помоћи да својим једноставним навигационим способностима и освеженим дизајном брже, лакше и лепше дођете до најновијих вести и догађања у свету нефрологије.

Овде можете пронаћи све информације о предстојећим нефролошким конгресима, скуповима и континуираним едукацијама пре свега у нашој земљи али и иностранству тако да можете на време испланирати своје радне обавезе. На сајту ћете моћи да пронађете ажуриране адресе и контакте свих дијализних ценатара у Србији а бићете информисани и о најновијим предлозима за промену стандарда лечења болесника на дијализи. Сва обавештења можете добити на своју емаил адресу уколико се пријавите на наш билтен.

Надамо се да ће овај сајт заживети и постати главна интерактивна веза између нефролога у Србији.

С поштовањем,

Председник Удружења нефролога

Проф. др Радомир Наумовић


ПРИСТУПНИЦА ЗА ЧЛАНСТВО У УДРУЖЕЊЕ НЕФРОЛОГА СРБИЈЕ


Поштоване колеге,

Уколико желите да постанете члан Удружења нефролога Србије, потребно је да преузмете документ приложен на крају текста, попуните сва поља у документу и тако попуњен образац заједно са вашим потписом пошаљете на "e-mail" адресу удружења:

nefrolozisrbije@gmail.com

Чланарину у износу од 1000,00 динара за 2018. годину можете уплатити на текући рачун
број 250-1010000105760-04 eurobank.rs - Eurobank Srbija‎

Овде можете преузети НОВИ образац приступнице у WORD 2003 формату: